Unicron en veel nieuwe robots op posters 'Transformers: Rise of the Beasts'

Unicron en veel nieuwe robots op posters 'Transformers: Rise of the Beasts'

Wordt dit dé ultieme Transformers-film?

Niet alleen verscheen deze week de gloednieuwe (en spectaculaire) trailer voor Transformers: Rise of the Beasts, maar ook is er nu een aantal nieuwe posters voor de alweer zevende film over de oneindige strijd tussen de Autobots en Decepticons vrijgegeven.

De menselijke cast bestaat voornamelijk uit relatieve nieuwkomers als Dominique Fishback en Anthony Ramos.

Toffe namen
Daarentegen zit de stemmencast van de enorme robots vol met bekende namen. Zo horen we Colman Domingo als Unicron, Peter Dinklage als Scourge, Ron Perlman als Rhinox, Michelle Yeoh als Airazor, Liza Koshy als Arcee en Cristo Fernandez als Wheeljack.

De nieuwe Transformers speelt een dik decennium vooraf aan de films van Michael Bay af, maar zou wel nog binnen dezelfde tijdlijn moeten passen. Ook is het een vrij direct vervolg op de meest recente Formers-film Bumblebee.

Nostalgie alom
Zoals je kunt herleiden, speelt de film zich dus af in de jaren '90, wat natuurlijk ook een hoop nostalgie zal opleveren.



De look van de robots komt trouwens een stuk meer overeen met de look van de oorspronkelijke tekenfilmreeks. En dat zullen de fans zeker op prijs stellen.

Nog even geduld
Bekijk hieronder nog een hoop andere posters voor Transformers: Rise of the Beasts.





Transformers: Rise of the Beasts draait vanaf 9 juni 2023 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair