Zendaya over haar relatie met Timothée Chalamet in 'Dune'-vervolg: "Behoorlijk vreemd"

Zendaya over haar relatie met Timothée Chalamet in 'Dune'-vervolg: "Behoorlijk vreemd"

Het was leuk om te doen, maar de actrice heeft wel veel vragen.

Denis Villeneuve wist hoge ogen te gooien met Dune. Ook was de blockbuster een succes, dus komt er een tweede deel, dat later dit jaar uitkomt. Tijdens een recent interview laat een van de hoofdrolspeelsters, Zendaya, zich uit over haar aandeel.

De belangrijkste rol is weggelegd voor Timothée Chalamet, die voor het vervolg wederom in de huid zal kruipen van Paul Atreides. In het tweede deel krijgt hij een relatie met Chani. Zij behoort tot de Fremen troep die in de woestijn leven. Dit is waar Paul en zijn moeder, Lady Jessica (Rebecca Ferguson) zich schuilhouden.

Relatie
Zendaya krijgt dus meer te doen. Haar Chani wordt dus de vriendin van Paul, maar het was voor beide acteurs best vreemd om dit goed in beeld te brengen. Ondanks het feit dat beide sterren nog jong zijn, hebben ze genoeg ervaring, maar Dune is wel van een ander niveau.

Zo zegt Zendaya: "Het was grappig om dit in doen. Ik bedoel, het speelt zich af in een soort van futuristische toekomst, dus hoe flirten ze daar? Hoe flirt een ruimte soldate met een jonge hertog? Hoe tonen ze aan en laten ze zien dat ze elkaar leuk vinden?"

Nog even wachten
Zendaya vervolgt: "We moesten dat wel uitvogelen. We hadden hier wel lol aan hoor, maar het was wel allemaal vreemd. Je moet overal aan denken. Vind Chani dit raar? Is ze al eerder verliefd geweest? Kent zij die gevoelens of is dit de eerste keer?"

Hoe het er precies uit komt te zien, daar komen we in november van dit jaar achter! Bekijk hieronder nogmaals de trailer van het eerste deel.



NieuwsFilm

meest populair