Vanaf deze dag staat 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' op Disney+

Vanaf deze dag staat 'Ant-Man and The Wasp: Quantumania' op Disney+

Het derde avontuur van de mierenman en zijn familie valt snel te streamen.

Marvel heeft aangekondigd op welke dag Ant-Man and The Wasp: Quantumania zal worden toegevoegd aan Disney+. Fans blijken deze al snel te kunnen streamen op het platform.

Deze film is een titel die je absoluut gezien moet hebben als Marvel-film. Deze is namelijk zeer belangrijk voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Kang
In Quantumania nemen de mierenman en zijn familie het op tegen superschurk Kang, die gevangenzit in de quantumdimensie. Hij is een tijdreiziger die oneindig veel versies van zichzelf heeft gecreëerd: de een nog gevaarlijker dan de ander.

Kang speelt de komende jaren een belangrijk rol in de Marvel-films en -series. Hij zal onder meer de grote schurk worden in Avengers: The Kang Dynasty (2025).

Verschijningsdatum Disney+
Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf woensdag 17 mei op Disney+ te zien.



Ant-Man and The Wasp: Quantumania (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Rudd | Cast: Peyton Reed, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, e.a.
Nadat Scott samen met de Avengers Thanos heeft verslagen, geniet hij van zijn faam als superheld Ant-Man. Onverwacht belanden hij en zijn familie in een nieuw avontuur wanneer een uitvinding van zijn dochter Cassie de poorten naar de quantumdimensie opent. Daar komen ze tegenover een enorm gevaar te staan: de kwaadaardige tijdreiziger Kang. Aan de helden om hem te stoppen.



NieuwsFilm

meest populair