Is dit de behoorlijk mannelijke WC-pot van acteur John Cena?

Is dit de behoorlijk mannelijke WC-pot van acteur John Cena?

John Cena plaatst een bijzonder wc-kiekje op Instagram

Over smaak valt niet te twisten. Als het gaat om interieur houdt de één misschien van minimalisme terwijl de ander het liefst zoveel mogelijk accessoires in huis haalt. Maar over de badkamer die John Cena aan zijn fans laat zien, kunnen we het eens zijn: die is namelijk te gek voor woorden.

Professioneel worstelaar en acteur John Cena plaatst op zijn Instagrampagina een foto van een wel heel bijzonder stukje sanitair. Het is namelijk een wc-pot zoals je die nog nooit hebt gezien.

Groen en kwaad
Op de foto van Cena is een wc-pot te zien die de vorm en kleur heeft van De Hulk, het beroemde stripfiguur uit de stripboeken van Marvel Comics. Waar een normale wc een stortbak heeft, heeft dit gifgroene toilet een enorme, kwade hulk achter zich.

Het is nog maar de vraag of Cena deze bijzondere wc-pot daadwerkelijk is tegengekomen. Cena plaatst namelijk helemaal geen bijschrift bij de interessante foto. Wellicht is hij zelf wel de eigenaar van dit kunstzinnige toilet.



Fast X
Ondertussen is John Cena hard aan het werk met het promoten van de nieuwste Fast X, de tiende film in de Fast & Furious-franchise. Deze film is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair