Altijd al een Harry Potter-dier willen hebben? Je droom kan nu werkelijkheid worden

Altijd al een Harry Potter-dier willen hebben? Je droom kan nu werkelijkheid worden

Dankzij Tamagotchi kan je nu wel een heel speciaal 'virtueel huisdiertje' verzorgen.

Of er een nieuwe Fantastic Beasts-film komt is verre van zeker, maar de echte fans kunnen nu hun eigen 'Fantastic Beast' thuis krijgen en voor zorgen. Dat wordt nu mogelijk gemaakt door de Japanse speelgoedfabrikant Bandai.

Misschien ken je ze nog wel, de bekende Tamagotchi's. Dit zijn virtuele huisdieren. Je kan normale huisdiertjes kiezen zoals een kat, hond of cavia, maar je kan ook voor iets exotischer gaan zoals een tijger, walvis of beer. Nu doet Bandai er nog een schepje bovenop.

Speciale wezens
Er komt namelijk een speciale Harry Potter Tamagotchi Nano aan, waardoor je kan zorgen voor 25 verschillende wezens van de geliefde Wizarding World.

Deze editie is wel wat specialer dan de gewone variant. Er zitten namelijk kleine minigames bij, en daar kun je maar beter in slagen. Als je fouten maakt, kan het dat je magische wezen ontsnapt en grote schade aanricht.

Meer
Dat niet alleen. Tijdens het spel is het mogelijk dat je Harry Potter, Ron Weasley, Hermoine Granger of Newt Scamander tegenkomt. Heb je interesse? De speciale Tamagotchi is hier en hier te koop.



NieuwsFilm

meest populair