Jason Momoa zag megasucces 'Aquaman' niet aankomen

Jason Momoa zag megasucces 'Aquaman' niet aankomen

De 'Aquaman'-ster had niet verwacht dat de film zo'n groot succes zou worde

Aquaman was in 2018 een van de grootste films van dat jaar. Critici en fans waren dolenthousiast en de film bracht meer dan een miljard dollar op aan de bioscoopkassa's. Een succes dat zelfs Aquaman himself, Jason Momoa, niet zag aankomen.

Een vervolg, Aquaman and the Lost Kingdom, komt later dit jaar uit en ster Jason Momoa kijkt terug op het verrassende succes van de eerste film. In een interview met Men's Health vertelt de acteur dat hij stomverbaasd was over hoeveel geld Aquaman heeft opgehaald.

"Ik doe gewoon mijn werk"
"Om eerlijk te zijn was ik met stomheid geslagen dat Aquaman zo goed ontvangen werd," onthult de acteur. "Ik heb aan geweldige films gewerkt die niemand ooit ziet. Je weet nooit wat er gaat gebeuren in deze business. Je denkt niet van tevoren dat een film een miljard dollar gaat opbrengen. Ik doe gewoon mijn werk en zie wel wat er gebeurt."

"Aquaman is een fantastisch personage," vervolgt Momoa. "Maar hij is misschien wel het moeilijkste personage in de geschiedenis van comics. Iedereen maakt hem belachelijk, Aquaman, die gast die met vissen praat. Maar ik heb geprobeerd hem een hart en ziel te geven en ik ben er eigenlijk best wel trots op."

Vervolg
Op de vraag of hij de druk voelt of het vervolg het net zo goed gaat doen antwoordt Momoa: "Nee, het enige wat ik kan doen is alles geven. Maar het succes van de film ligt niet alleen aan mij."

Aquaman is nu te streamen via HBO Max en Aquaman and the Lost Kingdom moet eind dit jaar in de bioscopen verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair