Eerste recensies van grote fantasyfilm 'Peter Pan & Wendy' van Disney+: top of flop?

Eerste recensies van grote fantasyfilm 'Peter Pan & Wendy' van Disney+: top of flop?

"De film heeft geen persoonlijkheid"

De nieuwe Peter Pan & Wendy staat nu een dag op Disney+ en de eerste reacties zijn binnen. Alle meningen lijken erg verdeelt te zijn.

De film werd geregisseerd door David Lowery. Hij is bekend van arthouse toppers zoals The Green Knight en The Old Man & The Gun. De verwachtingen voor de film waren dus aardig hoog.

Verdeelde reacties
De reacties op het sprookje zijn erg verschillend. Op Rotten Tomatoes scoort de film een prima 67% onder de recensenten. Met een 20% lijkt het publiek een stuk minder tevreden.

De duistere kant van de film lijkt een afknapper te zijn voor veel kijkers. "Niets voelt als Peter pan of Wendy" schrijft een kijker.

Aan de andere kant wordt geschreven dat de film visueel prachtig is, die de geanimeerde versie zelfs verbetert. "Peter Pan & Wendy is het bewijs dat het niet zo moeilijk is om een ​​goede liveaction-versie van een Disney-klassieker te maken."



Twitter gaat los
Ook Twitteraars zijn het niet met elkaar eens, de reacties op de film gaan alle kanten op. Wil je zelf een oordeel vellen? Dan kun je nu Peter Pan & Wendy bekijken op Disney+.













NieuwsFilm

meest populair