Deze bikkelharde misdaadfilm is Netflix helemaal aan het veroveren

Deze bikkelharde misdaadfilm is Netflix helemaal aan het veroveren

Nederland kan geen genoeg krijgen van de Franse thriller met hart 'AKA'.

Netflix heeft weer een enorme hit te pakken. Dit keert scoort de streamingdienst met de bikkelharde Franse misdaadfilm AKA. En die film is niet alleen maar hersenloos knokken en schieten, maar blijkt ook nog eens hartstikke goed te zijn.

Allereerst even in het kort het verhaal van de film. In AKA probeert de Franse overheid een terreuraanslag te voorkomen. Om de terrorist vroegtijdig te stoppen, zet zij een geharde agent als infiltrant in.

Moreel in de knel
Deze infiltrant - met de schuilnaam 'Adam' - moet binnen zien te dringen bij een topcrimineel die ervan wordt verdacht banden te hebben met de terrorist.

Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer Adam onverwachts een band krijgt met de stiefzoon van de misdaadbaas. Deze band stelt zijn moreel flink op de proef.

Absolute aanrader
AKA blijkt niet de zoveelste misdaadfilm, maar is volgens FilmTotaal-recensent Terence Shea een absolute aanrader die je gezien moet hebben.

In zijn 4 sterren-recensie omschrijft hij de film als "een bikkelharde actiefilm die tegen het einde verrassend gelaagd blijkt".

Populair
AKA staat sinds afgelopen weekend op Netflix en heeft de streamingdienst inmiddels helemaal veroverd.

De misdaadprent staat namelijk op nummer één in de Netflix Top-10 van best bekeken films.



Benieuwd geworden naar AKA? Je kunt hem eventueel hier direct bekijken.

NieuwsFilm

meest populair