The Super Mario Bros. Movie verbreekt het ene record na het andere

The Super Mario Bros. Movie verbreekt het ene record na het andere

Mario en zijn vrienden brachten al een miljard dollar in het laatje.

The Super Mario Bros. Movie blijft maar geld ophalen. De film van Nintendo heeft nu een nieuwe mijlpaal bereikt, Mario heeft inmiddels al ruim een miljard dollar in het laatje gebracht.

The Super Mario Bros. Movie is nu de eerste film gebaseerd op een video game die een miljard dollar heeft verdiend. Na 24 dagen in release staat de teller nu op $1.02 miljard. Daarvan komt $487,5 miljoen uit Noord-Amerika. Het is daarmee pas de vijfde film die een miljard verdient sinds het begin van de Corona-pandemie.

Meer records
De film verbreekt ook nog andere records. Zo was het afgelopen weekend het beste vierde weekend voor een animatiefilm ooit. Daarnaast hebben Mario en zijn vrienden nu de meest succesvolle animatiefilm sinds de corona-pandemie. Ze nemen het stokje over van Minions: the Rise of Gru.

In The Super Mario Bros. Movie moet Mario het samen met Princess Peach opnemen tegen de gemene Bowser die Mario's broer Luigi heeft ontvoerd. De film heeft een sterrencast aan stemacteurs waaronder: Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Charlie Day (Luigi), Seth Rogan (Donkey Kong) en Jack Black (Bowser).

The Super Mario Bros. Movie is nog steeds in de bioscoop te zien, en zal ongetwijfeld nog flink wat geld ophalen.



NieuwsFilm

meest populair