Pedro Pascal in gesprek over rol in sequel van Oscarwinnende filmklassieker

Pedro Pascal in gesprek over rol in sequel van Oscarwinnende filmklassieker

Het gaat om een vervolg van Gladiator, zo meldt Deadline.

De opnames van seizoen twee van hitserie The Last of Us zijn pas net achter de rug, en nu al heeft acteur Pedro Pascal een nieuwe rol te pakken. Zo lijkt het tenminste.

Volgens Deadline zou Pascal namelijk in gesprek zijn over een rol in het vervolg van Gladiator, de filmklassieker uit 2000. De onderhandelingen over die rol zouden in al in een vergevorderd stadium zijn.

Andere namen
Mocht het allemaal doorgaan, dan schaart Pascal zich bij acteurs als Paul Mescal, Barry Keoghan, Connie Nielsen en Denzel Washington. Zij zullen ook te zien zijn in de nieuwe film.

Ruim twintig jaar geleden werd de eerste film van Gladiator dus gelanceerd. Russell Crowe was daarin de grote ster en speelde de Romeinse generaal Maximus. Hij kreeg zelfs een Oscar voor die rol.

Naam nog niet bekend
Wanneer de sequel van Gladiator, met daarin dus hoogstwaarschijnlijk ook Pedro Pascal, te zien is moet nog blijken. Hoe de nieuwe film gaat heten is nog niet duidelijk.

Pascal is dus vooral bekend van zijn hoofdrol in de serie The Last of Us van HBO. Het is de meest succesvolle serie ooit van de streamingsdienst. Ook speelde hij in Game of Thrones.



NieuwsFilm

meest populair