Al deze acteurs weigerden een rol in 'The Expendables'

Al deze acteurs weigerden een rol in 'The Expendables'

Veel grote namen die voor verschillende redenen niet meededen.

In de drie Expendables films lopen er heel wat spierbundels rond. Sylvester Stallone wist heel wat grote namen te strikken voor de blockbusters, zowel oudere bekende actiehelden als jongere en nieuwe opkomende talenten. Toch had het nóg indrukwekkender kunnen zijn.

Ondanks het feit dat de films vol zitten met acteurs als Jason Statham, Dolph Lundgren en Terry Crews, had Stallone nog heel wat andere grootheden gecontacteerd. Niet iedereen had echter zin in zijn films. Hieronder zie je de lijst met acteurs die geen interesse hadden.

Grote namen
Ten eerste: Kurt Russell. Stallone wilde Russell als Mr. Church zien, maar de acteur zelf had hier geen interesse in. Sterker nog, hij haalde later enigszins uit naar de films, toen hij zei: "Ik heb de 'Expendables'-films nooit gezien. Het is niet echt mijn ding. Het voelt niet aan als een vooruitgang voor mij". Uiteindelijk ging de rol van Mr. Church naar Bruce Willis.

Ook Steven Seagal had geen zin. Het ging hier niet om een grote rol, maar enkel en alleen om een cameo. Dit was hem echter at te veel. Enige tijd geleden legde acteur nog uit waarom hij niet mee wilde doen: "Ik ben niet zo'n fan van sommige mensen die er in te zien zijn. Het leven is kort, dus ik wil alleen met toffe mensen samenwerken". Over wie hij het hier heeft dat is niet bekend.



Andere redens
Forest Whitaker zou ook bijna in de films te zien zijn geweest als Hale Caesar, maar moest hier vanaf zien vanwege zijn drukke agenda. Vervolgens werd 50 Cent gecontacteerd voor de rol, maar ook hij ging hier niet voor. De reden hiervoor is onbekend, maar wel zal de bekende rapper te zien zijn in het vierde deel.

Ook Donnie Yen sloeg een rol af in Expendables 2. Zo zei hij al eerder: "Ze vroegen me voor het tweede deel. Ik was geflatteerd door het offer, maar het was niet een rol die bij mij paste. Ik voelde me niet aangetrokken tot de rol dus ik liet dat schip varen".



Nog meer
Daar blijft het niet bij. Ook John Travolta werd gevraagd voor de franchise, eveneens als zijn Face/Off-collega Nicolas Cage, maar beide mannen konden helaas niet. Milla Jovovich werd ook gecontacteerd, maar hier kwam het ook nooit van.

Stallone had ook interesse om grootheden als Clint Eastwood en Jack Nicholson naar het Expendables-universum te brengen. Eastwood kon niet, hoogstwaarschijnlijk vanwege een al te drukke agenda, en Nicholson was al gestopt met acteren.

NieuwsFilm

meest populair