Hugh Jackman heeft weer zijn iconische 'Wolverine'-look voor 'Deadpool 3'

Hugh Jackman heeft weer zijn iconische 'Wolverine'-look voor 'Deadpool 3'

Zijn ruige baard is weer terug.

Miljoenen filmfans waren door het dolle heen toen ze kregen te horen dat niemand minder dan Hugh Jackmans geliefde Wolverine te zien zou zijn in de derde Deadpool-film. Het lijkt er ook sterk op dat hij weer gaat voor zijn stoere en ruige Logan look in het onderstaande kiekje.

De keiharde R-rated Logan kwam in 2017 uit en was een groot succes. Niet alleen wordt het de beste Wolverine-film genoemd, Jackmans afscheid van het personage werd erg mooi in beeld gebracht. Althans, dat dachten we, maar hij keert dus toch terug.

Kiekje
De acteur deelt wel regelmatig foto's en filmpjes op zijn Instagram. Heel erg gek is dit niet. Jackman heeft meer dan 31 miljoen volgers die hij regelmatig trakteert op nieuwe informatie. Vanwege zijn laatste kiekje denken zijn fans dat hij gaat voor zijn Logan baard.

Jackman ging samen met zijn vrouw Deborra Lee Furness naar de bekende Met Gala, waar heel wat sterren zich treffen (zoals o.a. Florence Pugh, die wel ging voor een hele aparte look). Jackman viel ook op. Bekijk het kiekje van het mooie koppel hieronder.



Rol
Jackman heeft dus weer zijn grote baard, iets waar hij in Logan ook mee te spotten was. Hij zag er toen behoorlijk gaaf uit (oordeel zelf maar het de onderstaande clip), maar sommigen hopen dat hij gaat voor zijn iconische gele pak, zoals we dat kennen uit de comics. Tijd zal het zeggen!



NieuwsFilm

meest populair