De veelbelovende DC-film 'The Flash' ook een van de duurste: budget bekend

De veelbelovende DC-film 'The Flash' ook een van de duurste: budget bekend

De superheldenstudio gaf enorm veel uit aan de peperdure blockbuster.

Superheldenfilms zijn vaak peperduur en dat is niet anders voor The Flash. De nieuwste blockbuster van DC is behoorlijk prijzig. Sterker nog, het is zelfs een van de duurste films van de geliefde superheldenstudio.

Het was eerst niet echt duidelijk wat er met The Flash ging gebeuren. Hoofdrolspeler Ezra Miller kwam vorig jaar regelmatig negatief in het nieuws langs, waardoor DC niet zeker wist wat ze met hem moesten.

Veranderingen
De laatste paar maanden is James Gunn de nieuwe grote baas bij DC. Sindsdien vinden er wel veel veranderingen plaats. Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins is al opgestapt, eveneens als Superman-acteur Henry Cavill. Ook werd de bijna afgemaakte Batgirl uit het niets gecanceld.

Uiteindelijk blijkt toch wel dat DC vol vertrouwen heeft in The Flash. Er is namelijk maar liefst 220 miljoen dollar uitgegeven aan deze blockbuster!

Vergelijking
Dit betekent dat het budget van The Flash hoger ligt dan dat van Wonder Woman 1984 en Black Adam. Deze twee blockbusters kosten naar verluidt 200 miljoen dollar. De top drie bestaat echter wel uit Man of Steel (225 miljoen dollar), Batman v Superman (263 miljoen dollar) en Justice League (maar liefst 300 miljoen dollar).

Bekijk hieronder nog eens de laatste trailer van de dus peperdure The Flash, die vanaf 14 juni te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair