Trailer voor 'Dune: Part Two' toont indrukwekkende scifi-oorlog

Trailer voor 'Dune: Part Two' toont indrukwekkende scifi-oorlog

Daar is ie dan eindelijk!

We zullen nog ongeveer een half jaar moeten wachten voordat we kunnen genieten van het veelbelovende Dune-vervolg, maar nu worden we wel al getrakteerd op een spectaculaire trailer! Deze is hieronder te bewonderen.

Gisteren werden we nog getrakteerd op de spannende teaser trailer, maar de echte trailer is natuurlijk nog veel indrukwekkender. Sommige filmfanaten zullen de beelden misschien niet eens willen kijken en gewoon alles voor de eerste keer willen bewonderen in de bioscoop, maar voor degenen die niet kunnen wachten staat hieronder de prachtige trailer!



Wat te verwachten
Op het einde van Dune vlucht Paul (Timothée Chalamet) samen met zijn moeder, Lady Jessica (Rebecca Ferguson), de woestijn in van Arrakis nadat ze werden aangevallen door de Harkonnen. Gelukkig staat hij er niet alleen voor.

In de woestijn worden ze opgevangen door de Fremen onder leiding van Stilgar (Javier Bardem). Paul leert in de woestijn te overleven dankzij de hulp van Chani (Zendaya) en bereid zich voor om wraak te nemen op de Harkonnen. Verwacht dus ook in dit deel weer veel actie!

Prachtige cast
Ondanks het feit dat sommige grote namen niet terug zullen keren, wist regisseur Denis Villeneuve ook weer heel wat beroemdheden te strikken voor het tweede deel. Zo komen o.a. Florence Pugh, Christopher Walken, Leá Seydoux én Austin Butler het team versterken.

De blockbuster zal vanaf november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair