Het waargebeurde 'Maggie Moore(s)' gaat een bizarre zwarte komedie worden

Het waargebeurde 'Maggie Moore(s)' gaat een bizarre zwarte komedie worden

Mysteriefilm krijgt eerste trailer met grote namen als met Tina Fey en Jon Hamm

De nieuwe film Maggie Moore(s) vertelt het mysterie van twee opeenvolgende moorden. De zwarte komedie is gebaseerd op de waargebeurde gebeurtenissen in een woestijnstad waar normaal nooit iets gebeurde.

De lokale politiechef Jordan Sanders (Jon Hamm) staat voor een raadsel wanneer er binnen een paar dagen twee vrouwen worden vermoord. De twee slachtoffers lijken geen link te hebben, behalve het bizarre feit dat ze allebei Maggie Moore heten.

Cast
Niet alleen de slachtoffers hebben een connectie, maar ook de castleden kennen elkaar. Naast Mad Men-ster Jon Hamm zijn er rollen weggelegd voor Tina Fey (Only Murders in The Building) en Nick Mohammed (Ted Lasso). Jon Hamm en Tina Fey werkten eerder samen in 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt.

Maar ook regisseur John Slattery en Jon Hamm zijn geen onbekenden van elkaar. Zij werkten eerder samen als acteurs in de hitserie Mad Men en in misdaadkomedie Confess, Fletch. Slattery kan je als acteur kennen van films als Iron Man 2, Ant-Man, Captain America: Civil War en Avengers: Endgame.

Release komt eraan
29 juni verschijnt de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair