Jeff Bridges maakt 'The Big Lebowski'-vervolg onder een voorwaarde

Jeff Bridges maakt 'The Big Lebowski'-vervolg onder een voorwaarde

Al lijkt de kans toch klein.

Jeff Bridges heeft al heel wat topfilms gemaakt, maar zijn geliefdste werk is toch wel zonder enige twijfel The Big Lebowski. Ondanks het feit dat deze film al een hele lange tijd geleden uitkwam, wil hij best wel een vervolg maken, maar wel onder een specifieke voorwaarden.

Bridges keert alleen terug als The Dude als ook de Coen broers weer van de partij zijn. Zo zegt de acteur tijdens een recent interview: "Ik zeg meteen ja, als de broertjes hem maken. Je weet nooit wat de Coens gaan doen, ze zitten vol verassingen".

Kleine kans
Bridges denkt dat de kans klein is maar sluit de deur nog niet volledig: "Je weet nooit waar de Coens zich op gaan storten, maar aangezien ze graag nieuwe dingen maken, denk ik niet dat ze voor een vervolg gaan".

"Maar zoals ik al eerder zei, ze zitten vol verassingen, dus wie weet verassen ze mij ook wel en maken ze alsnog een sequel!" Bridges gaf toe dat The Big Lebowski nog steeds een van zijn favoriete films is.

Trots
Zo vervolgt hij: "Ik ben nog steeds zo trots op die film. Hij is gewoon zo goed. Elke keer weer als ik hoor dat we deze film al 25 jaar geleden hebben gemaakt kan ik het nog steeds niet geloven. Het voelt eerder aan als 5 jaar!"

Bekijk hieronder nog eens de trailer van de cultfilm.



NieuwsFilm

meest populair