Komt er toch een 'Guardians of the Galaxy Vol. 4'?

Komt er toch een 'Guardians of the Galaxy Vol. 4'?

De kans lijkt nu in een keer weer een stuk groter.

Eindelijk is 'ie er dan: de derde en laatste Guardians of the Galaxy-film. Maar is dit wel echt de laatste film? Er doet nu namelijk een gerucht de ronde dat er ook nog een Volume 4 komt. Let op: SPOILERS volgen!

Mocht je het derde deel nog niet gezien hebben, lees dan niet verder onder de trailer.



Aftiteling
Op het einde van de film, tijdens de aftiteling, zien we de nieuwe Guardians of the Galaxy groep, die bestaat uit Rocket, Adam Warlock, Kraglin, Cosmo, Groot en nieuwkomer Phyla-Vell. Ook zien we tijdens de post-credits scène "The Legendary Star-Lord Will Return" voorbij komen.

Het lijkt er dus op dat de Guardians wel zullen terugkeren, maar het gewoon niet meer dezelfde groep zal zijn. Gek is dit niet: alle Guardians-films waren grote successen voor Marvel, dus zij zullen vast en zeker wel zin hebben om door te gaan, maar dat zal dan wel zijn zonder de nodige bekende namen.

Afscheid
Al eerder maakte regisseur James Gunn bekend dat dit zijn laatste Guardians-film zou zijn, zodat hij zich vanaf nu volledig kan gaan focussen op zijn nieuwe taken bij DC. Dava Bautista liet eveneens weten dat hij niet terugkomt als Drax en ook Zoe Saldana vindt het wel mooi geweest en wil vervangen worden als Gamora.

Tijd zal het zeggen, maar het lijkt er dus in een keer op dat er wel weer een nieuwe Guardians-film in de toekomst zal verschijnen, alleen dan wel met andere mensen voor en achter de camera.

NieuwsFilm

meest populair