Deze 2 grote Marvel-personages ontbreken verrassend genoeg in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Deze 2 grote Marvel-personages ontbreken verrassend genoeg in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Een aantal grote namen keren niet terug voor de nieuwe Marvel-film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait nu in de bioscopen en Marvel-fans kunnen eindelijk hun favoriete personages weer zien op het witte doek. Er zijn echter een aantal personages die werden geïntroduceerd in Vol. 2 die ontbreken in het nieuwste deel.

Marvel-fans kunnen zich misschien de vele bonus scènes aan het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 nog goed herinneren. Één van deze scènes introduceerde een groep ravagers onder leiding van Stakar (Sylvester Stallone). Dit team keert terug voor de nieuwste film maar een aantal leden van het team zijn niet te zien.

Ravagers
Michael Rosenbaum keert terug als het personage Martinex en Jared Gore is weer te zien als Krugar. Ook het personage Mainframe is weer te zien hoewel de stem deze keer niet wordt verzorgd door Miley Cyrus, ze wordt vervangen door Tara Strong.

De personages Aleta Ogar, gespeeld door Michelle Yeoh, en Charlie-27 van Ving Rhames zijn deze keer niet te zien. Een reden voor het ontbreken van deze personages is niet bekend.

Michelle Yeoh
Michelle Yeoh heeft het de afgelopen jaren erg druk gehad, o.a. Met haar oscar-winnende rol in Everything, Everywhere All At Once. Daarnaast speelt Yeoh nog een andere rol in het MCU, namelijk die van de tante van Shang-Chi. Wellicht verklaart dat waarom ze niet terugkeert voor de nieuwe Guardians-film.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te zien in de bioscoop en wordt zeer goed ontvangen door zowel critici als fans.



NieuwsFilm

meest populair