Eerste blik op schimmige Dr. Sanchez in de superheldenfilm 'Blue Beetle'

Eerste blik op schimmige Dr. Sanchez in de superheldenfilm 'Blue Beetle'

De film zal vooralsnog onderdeel uitmaken van het nieuwe DC-universum.

De aankomende Blue Beetle film van DC Studios zal onderdeel gaan uitmaken van het nieuwe DC-universum van James Gunn. Entertainment Weekly deelt een exclusieve blik op het personage van Harvey Guillén.

In de film volgen we de Mexicaanse tiener Jaime Reyes, gespeeld door Xolo Maridueña, die in aanraking komt met een blauwe buitenaardse scarabee. Deze scarabee voorziet hem van een superkrachtig exo-skelet.

Exclusive Look
Acteur Harvey Guillén (What We Do in the Shadows, Puss in Boots: The Last Wish) speelt het personage Dr. Sanchez in de nieuwe superheldenfilm. Entertainment Weekly deelde recent een eerste blik op zijn personage in de vorm van twee stills, waarvan je de eerste hieronder ziet.


Bekijk de afbeelding

Dr. Sanchez
Het personage van Dr. Sanchez is in dienst van de schurkachtige Victoria Kord, welke zal worden gespeeld door Susan Sarandon. In het bijbehorende interview met Entertainment Weekly gaf de acteur daarbij wat meer inzicht in de motieven van zijn Dr. Sanchez.

"Het karakter was complex," aldus Guillén. "Je bent loyaal aan het beroep en de baan die je hebt, en je bent loyaal aan het zijn van een goed mens, en je moet een keuze maken."

"Soms maken we de keuzes niet. We zijn menselijk. En als we een keuze krijgen, maken we misschien de verkeerde."

It's about family
In het interview laat de acteur tevens merken dat we een zeer accurate representatie mogen verwachten van de Latijns-Amerikaanse cultuur, aangevende dat het thema familie een belangrijke rol zal spelen in de film.

"Toen ik het script las, was het de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik door een hele film heen kon komen en me gezien kon voelen," legt Guillén uit. "De taal die in het gezin wordt gebruikt, is erg gedreven door familie en liefde als belangrijkste punten, wat erg Latijns-Amerikaans is."

"Ik las gewoon dat script en ik had zoiets van, 'Wacht, ik ben opgegroeid met het kijken of luisteren hiernaar.' 'Dat is precies wat mijn moeder zou zeggen [of] mijn tía.'"


Bekijk de afbeelding

Blue Beetle zal aankomende zomer vanaf 18 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder kun je nogmaals de trailer bekijken.



NieuwsFilm

meest populair