Wanneer verschijnt 'Avatar: The Way of Water' op Disney?

Wanneer verschijnt 'Avatar: The Way of Water' op Disney?

Heel erg lang hoeven we blijkbaar niet meer te wachten.

James Cameron wist hoge ogen te gooien met Avatar. Jarenlang hebben we moeten wachten op het vervolg, maar ook The Way of Water was een grote hit. De blockbuster draait echter wel niet meer in de bioscoop, dus wanneer kunnen we hem dan op streaming verwachten?

De mega blockbuster zal op Disney+ uitkomen, maar er is vooralsnog geen duidelijke datum. Wel wordt er online nu een gokje gewaagd wanneer deze te zien zal zijn en het blijkt dat we niet meer al te lang hoeven te wachten.

Paar maanden
Het lijkt er namelijk op dat Avatar: The Way of Water rond 5 juli op Disney+ te zien zal zijn, wat betekent dat we nog iets minder dan twee maanden moeten wachten. Ondanks het feit dat 'het Huis van de Muis' dit nog niet zelf heeft bevestigd, zou dit wel eens kunnen kloppen.

The Way of Water kwam op 16 december 2022 uit. Drie maanden later kwam de blockbuster uit op de 'digitale markt', op 28 december 2023 om precies te zijn. Waarschijnlijk gaan er nu nog eens zo'n 90 dagen voorbij, zodat Disney zo veel mogelijk kan verdienen.

Meer
Het wachten zal wel de moeite waard zijn, want Cameron liet al eerder weten dat er het nodige extra beeldmateriaal zou worden toegevoegd aan de streamingdienstversie, dus dat is wel iets om naar uit te kijken. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair