'Star Wars' neemt voortaan een voorbeeld aan James Bond

'Star Wars' neemt voortaan een voorbeeld aan James Bond

Lucasfilm bazin Katleen Kennedy laat zich erover uit.

Het is alweer een tijdje geleden dat we een Star Wars-film zagen. In 2019 kwam The Rise of Skywalker uit. Recentelijk werden echter weer eindelijk drie nieuwe films aangekondigd, waar de grote Lucasfilm baas, Kathleen Kennedy, zich nu over uitlaat.

Het is niet alsof we de laatste jaren geen Star Wars-projecten hebben gezien. Denk bijvoorbeeld maar aan series als The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Andor. Toch willen de nodige fans weer eens een film zien en er komen er nu dus drie nieuwe aan.

À la Bond
Kennedy gaf recentelijk een interview, waarin ze het had over de aanstaande blockbusters. Zij weet dat de druk groot is om te presteren, maar dat zij wel haar tijd wil nemen om het zo goed mogelijk in elkaar te steken. Ze zegt dan ook dat Star Wars zich zal laten inspireren door James Bond.

Haar vergelijking is als volgt: "Ik heb het al vaker over de Bond-films gehad. Elke drie à vier jaar komt er weer een nieuwe film. Er is geen druk om elk jaar snel weer iets uit te brengen en dat is in mijn ogen ook wat we moeten doen met Star Wars".

Tijd
Kennedy zegt dan ook dat we geduld moeten hebben. Zo vervolgt ze: "We moeten het allemaal goed plannen. We maken deze films zodra we er klaar voor zijn en ze komen uit wanneer ze klaar zijn. Dat is de tactiek die we nu gaan toepassen".

NieuwsFilm

meest populair