'Fast & Furious 11' heeft een 'onmogelijke opgave' om de filmreeks af te ronden

'Fast & Furious 11' heeft een 'onmogelijke opgave' om de filmreeks af te ronden

Komt er een echt einde of wordt het weer in het midden gelaten.

Over niet al te lang komt dan eindelijk de nieuwe Fast & Furious-film uit, genaamd Fast X, maar dit is niet de laatste. Die eer gaat naar het 11de deel, maar deze staat wel voor een behoorlijk lastige opgave.

Ondanks het feit dat het niet meer echt op racen gaat en Dominic Toretto en zijn familie vandaag de dag meer superhelden zijn geworden, scoren de blockbusters nog altijd. Elk deel is weer een box-office hit, waardoor er langer werd doorgegaan dan oorspronkelijk gedacht.

De laatste
De Fast & Furious-franchise leek even te eindigen toen Paul Walker overleed tijdens de opnames van Fast & Furious 7, maar toch kwam er een achtste deel, genaamd The Fate of the Furious. Dit deel werd weer 'the last ride' genoemd, maar nu komt dus alweer nummer 10 uit.

Dit is echter ietwat van een probleem geworden. Toretto en zijn familie hebben al heel wat meegemaakt. Voormalige schurken voegden zich toe aan hun team en mensen die om het leven leken te komen keerden toch terug. Zo doet ook het gerucht de ronde dat Gal Gadot misschien weer van de partij is voor Fast X.

Belofte maakt schuld
Op deze manier kan de wereldberoemde franchise natuurlijk altijd door blijven gaan, maar misschien is het goed dat het elfde deel echt tot een waardig einde komt en het niet al te open laat.

Misschien dat Toretto zich opoffert of op het einde Brian treft, maar als Reyes ook een vorkje mee komt prikken op de barbecue voelt het misschien ietwat repetitief aan.



NieuwsFilm

meest populair