Merkwaardig: Netflix maakt een film over het populaire kaartspel 'Weerwolf'

Merkwaardig: Netflix maakt een film over het populaire kaartspel 'Weerwolf'

De streaminggigant neemt een gokje of gaat dit toch goed uitpakken?

Het komt telkens vaker voor dat videospellen worden verfilmd. Denk bijvoorbeeld maar aan Sonic en Mario om er maar een paar op te noemen, maar een kaartspel dat zijn eigen film krijgt? Dan komt niet vaak voor. Toch gaat Netflix dit nu proberen.

Misschien heb je wel al eens van het populaire spel Weerwolf gehoord. Het doel is simpel: je kent niet de kaarten van de andere mensen om je heen. Je bent of een burger (met speciale krachten) of een weerwolf. Het doel van de burgers is om de wolven uit te schakelen, maar als de wolven elke burger 'verslinden' winnen zij.

Netflix
Je vraagt je misschien af, hoe kan hier in vredesnaam een film over gemaakt worden? Netflix houdt de kaarten nog dicht op de borst en wil nog niet al te veel verklappen, maar door middel van de onderstaande tweet lieten ze weten er wel mee begonnen te zijn.


Wat te verwachten
Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen, maar de kans lijkt toch tamelijk klein dat de streaminggigant een film zal gaan maken over een groep mensen die twee uur lang een kaartspelletje spelen.

Het lijkt er dus op dat Netflix een (horror)film zal maken over een groep die ergens vast komt te zitten en dat sommige mensen 's nachts in weerwolven veranderen en achter de gewone mensen aangaan, die dus moeten zien te overleven.

NieuwsFilm

meest populair