Om deze reden stal Chris Pratt zijn 'Guardians of the Galaxy'-kostuum

Om deze reden stal Chris Pratt zijn 'Guardians of the Galaxy'-kostuum

Het is wel een mooi verhaal.

Op dit moment draait de derde (en misschien wel laatste) Guardians of the Galaxy-film is de bioscoop. Hierin speelt Chris Pratt natuurlijk wederom de hoofdrol, maar wist je dat de acteur tijdens het eerste deel al iets deed waardoor hij in de problemen had kunnen komen?

Pratt kruipt in alle drie de films in de huid van Peter Quill/Star Lord. Dat niet alleen, hij dook ook op in verschillende Avengers-films en was te zien in Thor: Love and Thunder, waarin hij eveneens een belangrijke rol speelt.

Held
De laatste jaren is Pratt dus uitgegroeid tot een van de populairste helden in het MCU. Dat niet alleen, de acteur zelf is ook een van de bekendste acteurs die er vandaag de dag rondloopt in Hollywood, al is Star Lord natuurlijk wel zijn grootste rol.

De nodige kinderen kijken tegen de acteur op en willen de superheld maar wat graag ontmoeten. Pratt was bereid om daarvoor zelfs 'in de problemen' te komen, en stal zijn superheldenkostuum van de set.

Ziekenhuis
De reden hiervoor? Pratt verkleed zich maar wat graag als Star Lord om vervolgens kinderen in ziekenhuizen te gaan bezoeken. De studio zal dit dan vast en zeker ook wel door de vingers zien, want dit is natuurlijk een hele mooie actie van Pratt, die dit regelmatig doet.

Zie hier hoe hij dit al eerder deed met niemand minder dan Captain America zelf!



NieuwsFilm

meest populair