Deze psychologische dramafilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze psychologische dramafilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Het vervolg op Royalteen uit 2022 is pas net uit.

Verleden jaar verscheen op Netflix de Noorse dramafilm Royalteen en ondanks een wisselende ontvangst deed deze het wel goed op de streamer. Nu is er al het vervolg en deze dendert nu de Netflix Top 10 binnen.

Op de tweede plaats vinden we namelijk Royalteen: Princess Margrethe terug. De film is dit keer geregisseerd door Ingvild Søderlind en het is opnieuw actrice Ines Høysæter Asserson die invulling geeft aan het belangrijkste personage Lena.

Wisselende ontvangst
Ook het vervolg is uiteraard geen film om over naar huis te schrijven. De beoordelingen die over Royalteen: Princess Margrethe te vinden zijn zijn allemaal erg matig. Voor de doelgroep lijkt het allemaal weinig uit te maken.

In Royalteen: Princess Margrethe, te zien vanaf afgelopen donderdag, smacht de Noorse prinses Margrethe naar een normaal leven. Ze probeert haar perfecte façade op te houden terwijl ze met een familiedrama kampt. Er is ook een lichtpunt: door het aanstaande bezoek van de Deense koninklijke familie kan ze eindelijk prins Alexander, met wie zal maanden contact heeft, ontmoeten.

Nu op Netflix
Wil de tweede Royalteen graag zien, dan vind je het drama [url=https://www.netflix.com/title/81516659]nu hier[/ulr] op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair