Hoe hebben de makers van 'Pirates of the Caribbean' deze enorme blooper over het hoofd gezien?

Hoe hebben de makers van 'Pirates of the Caribbean' deze enorme blooper over het hoofd gezien?

Vandaag de cowboy op het piratenschip.

Pirates of the Caribbean is een van de populairste reeksen uit de moderne filmgeschiedenis. In elke deel zijn er, net als in elke film, een aantal opvallende fouten te spotten. Vandaag de cowboy op het piratenschip.

De franchise is gebaseerd op een gelijknamige attractie in pretparken van Disney. De studio staat erom bekend zijn films met grote zorgvuldigheid te maken. Toch gaat er af en toe ook iets mis en wordt er een foutje over het hoofd gezien.

Wat doet die cowboy daar?
Vandaag lichten we - en dat doen we natuurlijk met een knipoog - een bijzondere fout uit in Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003). Er is namelijk een cowboy op een schip te zien.

In het onderstaande shot zie je de man. Hij draagt een modern wit T-shirt. Dat is echter niet het meest opvallende: hij heeft ook een cowboyhoed op zijn hoofd én een zonnebril op zijn neus.


Bekijk de afbeelding

Bijzondere fout
Waarschijnlijk gaat het hier om iemand van de filmcrew. Sommigen speculeren zelfs dat het regisseur Gore Verbinski is.

De makers moeten de man niet hebben opgemerkt of ze vonden het gewoon niet nodig om hem bijvoorbeeld digitaal weg te werken.

Niet opgevallen
Op social media is deze fout al vaker besproken. Toch laten veel fans weten de man nooit te hebben gezien tijdens het kijken van de film.

Het is ook niet dat de cowboy erg opvalt op zo'n druk bemand schip, maar een beetje slordig is deze filmblunder wel.

NieuwsFilm

meest populair