Het einde van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' uitgelegd door regisseur James Gunn

Het einde van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' uitgelegd door regisseur James Gunn

De regisseur wist vanaf het begin al hoe het zou eindigen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu eindelijk te zien in de bioscoop. Het is daarbij ook de finale van de populaire reeks en geeft een mooie afsluiting voor de personages. Regisseur James Gunn ging nog wat dieper in op het einde. Pas op, spoilers.

In een interview met The NY Times vertelde de regisseur over hoe hij de reeks wilde laten eindigen en hoe de verhalen van de personages zouden eindigen. Dit was wat hij erover te zeggen had.

"Ik wist vanaf het begin hoe het zou eindigen"
"Gamora zou dood gaan in Vol. 2, dat voelde niet goed en het werd Infinity War. Voor de rest van de personages wist ik gelijk al hoe ze zouden eindigen. Ik wist dat de hele reeks eigenlijk zou gaan over hoe Rocket, die eerst een bijrol lijkt, uiteindelijk de leider van de groep wordt."

"Peter Quill heeft een jeugdtrauma met het verliezen van zijn moeder, en verdween daarna naar de ruimte waar hij zich eigenlijk afsloot van de wereld. Wanneer hij volwassen is, realiseert hij zich dat hij terug naar de aarde moet."

"Mantis gaat haar eigen weg nadat ze haar hele leven heeft gedaan wat andere mensen van haar vroegen. Nebula wordt een ander soort leider als dat ze eerst was. En Drax realiseert zich dat hij helemaal geen verwoester is, maar een vader. Deze dingen wist ik eigenlijk al vanaf het begin."

Komt er een deel 4?
Voor nu is er nog niets gezegd over een eventueel vervolg. Daarbij heeft Gunn zijn tijd bij het MCU afgesloten en zal een andere regisseur het dan moeten overnemen. Ook is het bekend dat een aantal acteurs niet zullen terugkeren in het MCU, hun personages dus waarschijnlijk ook niet meer.

Een deel 4 lijkt er dus niet echt in te zitten. Wel zagen we helemaal aan het eind dat Star-Lord zal terugkeren. Misschien dat er wel een solofilm in zit voor de superheld.

Voorlopig kunnen we in ieder geval nog genieten van Guardians of the Galaxy Vol. 3 die nu in de bioscoop te zien is.



NieuwsFilm

meest populair