Een van de weinige acteurs in 'I Am Legend' is hoopvol over het vervolg

Een van de weinige acteurs in 'I Am Legend' is hoopvol over het vervolg

Alice Braga hoopt ook te mogen terugkeren.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat er een I Am Legend-vervolg aankomt. Hierin zal niet alleen Michael B. Jordan te zien, ook keert Will Smith terug. Een andere acteur hoopt ook weer van de partij te zijn.

Het is tamelijk opmerkelijk te noemen dat Smith weer te zien zal zijn. Op het einde van I Am Legend offert hij zich namelijk op, maar toch is hij in het vervolg. Er werd wel een alternatief einde opgenomen voor het origineel, waarin zijn personage het wel overleeft. Dit zal dus vanaf nu doorgaan als het 'officiële einde'.

Meer
Nu dat Smith dus terugkeert 'van de dood', hoopt een andere acteur van het origineel dat ook zij weer terug mag keren. Het gaat hier om Alice Braga. Zij was in het eerste deel te zien als Anna. Tijdens een recent interview had ze het volgende te zeggen.

"Toen ik hoorde dat het van een vervolg zou komen zei ik meteen: "Mag ik alsjeblief ook meedoen?" Ik ben een gigantische fan van Akiva [Goldman, verantwoordelijk voor het script]. Hij heeft al zoveel moois gemaakt dus ik zou het enorm gaaf vinden als ik ook weer wordt 'opgeroepen'. Ik weet niet hoe het vordert maar ik hoop wel dat ze contact met me opnemen".

Wel of niet?
Het vervolg speelt zich meerdere decennia af na het eerste deel. Aangezien Braga een grote en belangrijke rol speelde in het origineel, is het begrijpelijk dat ze zou terugkeren, maar dat is vooralsnog in ieder geval niet aankondigd.

Bekijk hieronder nogmaals het alternatieve einde.



NieuwsFilm

meest populair