Disney's grote griezelfilm 'Haunted Mansion' laat je bibberen: bekijk de trailer!

Disney's grote griezelfilm 'Haunted Mansion' laat je bibberen: bekijk de trailer!

Rosario Dawson leidt deze "attractie-film" van Walt Disney Studios.

Disney maakte al heel wat films die gebaseerd zijn op attracties uit hun pretparken. De Pirates of the Caribbean-films zijn daarvan de bekendste voorbeelden, maar er zijn er nog veel meer. Binnenkort verschijnt alweer een nieuwe "attractie-film" van Disney.

Die volgende film is Haunted Mansion van regisseur Justin Simien, bekend van Dear White People en Bad Hair, en met sterren als Rosario Dawson, Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito, Tiffany Haddish, LaKeith Stanfield, Chase Dillon, Jared Leto en Winona Ryder.

Haunted Mansion
In de horrorkomedie zien we hoe de Gabbie van actrice Dawson, een alleenstaande moeder, samen met haar 9-jarige zoon naar een andere plaats verhuist. Samen willen ze een nieuw leven opbouwen in een vreemd herenhuis in New Orleans.

Als blijkt dat het spookt in het huis, roepen ze de hulp in van experts. Al snel blijkt dat een van de wetenschappers een mislukte paranormale expert is.

Eind juli
Walt Disney Studios brengt Haunted Mansion op 26 juli uit in de Nederlandse bioscopen. Deze datum was even geleden nog gereserveerd voor de Disney/Marvel-film The Marvels die verplaatst werd naar november.

[ytmovoe=AjLKTz81bj8]
Attractie-films
De eerdere "attractie-films" van Disney naast Pirates of the Caribbean zijn Tower of Terror, Mission to Mars, The Country Bears, The Haunted Mansion (2003), Tomorrowland en het meest recent Jungle Cruise.

In ontwikkeling zijn onder meer Space Mountain, Tower of Terror, Big Thunder Mountain en Figment.



NieuwsFilm

meest populair