Arnold Schwarzenegger is helemaal klaar met de 'Terminator'-films en stopt emee

Arnold Schwarzenegger is helemaal klaar met de 'Terminator'-films en stopt emee

De T-800 keert niet terug, althans niet met Arnold.

De Oostenrijkse acteur Arnold Schwarzenegger werd vooral bekend door zijn rol als de Terminator in de gelijknamige filmreeks die in 1984 startte. Daarna volgde een succesvol tweede deel met Terminator 2: Judgement Day (1991) en heel wat mindere vervolgen.

Nu wordt duidelijk dat Schwarzenegger het personage de rug toekeert. Arnie zal op het witte doek niet meer terugkeren als de Terminator. In gesprek met The Hollywood Reporter geeft hij tekst en uitleg.

Ander thema
"De franchise is nog niet klaar. Ik ben klaar. Ik heb de boodschap luid en duidelijk ontvangen dat de wereld verder wil met een ander thema als het om The Terminator gaat," legde Schwarzenegger uit.

"Iemand moet met een briljant idee komen. The Terminator is grotendeels verantwoordelijk voor mijn succes, dus ik zal er altijd met veel plezier en voldoening op terugkijken," vervolgde de acteur.

Beste films
Ook liet Schwarzenegger weten welke films hij wel goed vindt en welke films beter konden. "De eerste drie films waren geweldig," voegde hij eraan toe om vervolgens ook schrijvers Laeta Kalogridis en Patrick Lussier (Genisys) en David Goyer (Dark Fate) een duw te geven.


"In nummer vier [Salvation] speelde ik niet mee omdat ik gouverneur was. Daarna vond ik vijf [Genisys] en zes [Dark Fate] niet overtuigend. We wisten dat van tevoren omdat ze gewoon niet goed geschreven waren."

T2 en Dark Fate staan op dit moment op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair