Einde van 'Fast & Furious' is volgens regisseur "niet teleurstellend"

Einde van 'Fast & Furious' is volgens regisseur "niet teleurstellend"

Het einde van de filmreeks lijkt langzaamaan ten einde te komen. En dat einde zal niet teleurstellend zijn.

Na meer dan twintig jaar lijkt het erop dat de filmreeks Fast & Furious ten einde komt. Komend weekend verschijnt Fast X in de bioscoop, vermoedelijk een van de laatste in de saga. De makers beloven hoe dan ook dat het einde niet teleurstellend zal zijn.

Regisseur Louis Leterrier weet dat er een aantal verassingen in de film zitten. "Toen ik het script had ik vragen over het einde", vertelt hij in een interview met Collider. "Toen zijn we gaan praten en kwamen we uiteindelijk op waar het mee moest eindigen."

Zaadjes planten
"Voor mij is het belangrijk om de juiste zaadjes te planten. Ik kan je vertellen dat ik precies weet waar alles eindigt. En ik weet zeker dat het voor de fan zowel bevredigend als verrassend zal zijn", aldus Leterrier.

Er gaan geruchten dat de regisseur ook de touwtjes in handen krijgt voor film elf in de reeks. Maar zekerheid en dus ook details daarover is er niet.

Eerste deel
De eerste film kwam al uit in 2001. Acteurs Vin Diesel en Paul Walker waren jarenlang het gezicht van de filmreeks. Diesel verschijnt opnieuw in Fast X, Walker overleed jaren terug als gevolg van een auto-ongeluk.



NieuwsFilm

meest populair