Schwarzenegger hoopt nog altijd op vervolg van filmklassieker uit 1982

Schwarzenegger hoopt nog altijd op vervolg van filmklassieker uit 1982

Het is niet duidelijk of er echt een vervolg komt op de film Conan the Barbarian, maar Schwarzenegger duimt er wel voor.

Arnold Schwarzenegger hoopt nog steeds op een vervolg van Conan the Barbarian, de film waarin hij in 1982 de hoofdrol speelde. Maar het is niet zeker of die er ook echt komt.

Dat vertelde de acteur in een interview met The Hollywood Reporter. "Het probleem is dat de rechten van die film liggen bij Fredrik Malmberg. Dat zorgt soms voor problemen. Want hij is degene die akkoord moet geven op een nieuwe film over Conan."

Netflix?
Wel is hij optimistisch, aangezien Malmberg een deal heeft met Netflix. Het kan dus zijn dat een vervolg ooit op het streamingplatform is te zien. "Ik hoop het erg. Het verhaal is er in ieder geval, een geweldig script. En er zijn regisseurs die het willen doen. Maar hij heeft de rechten, dus het is afwachten", aldus Schwarzenegger.

In de film uit 1982 speelde de Amerikaan de hoofdrol in de film. Ook James Earl Jones, Max von Sydow en Mako hadden onder meer een rol.

Dood wreken
Conan the Barbarian vertelt het verhaal over Conan, die naar een slavenkamp wordt gestuurd. Zijn ouders zijn dan al enige tijd vermoord. Ondanks het feit dat hij vast zit wil hij de dood van zijn ouders wreken.



NieuwsFilm

meest populair