Binnenkort op Netflix: 'The Year I Started Masturbating'

Deze dramedy uit Zweden kijk je deze maand nog op de streamingdienst.


Netflix pakt binnenkort met een interessante nieuwe film: The Year I Started Masturbating. In deze dramedy uit Zweden wordt een carrièrevrouw na een flinke tegenslag gedwongen haar leven opnieuw in te richten.

Deze film vormt het regiedebuut van de bekende producent Erika Wasserman en heeft rollen voor onder meer Katia Winter (Dexter) en Jesper Zuschlag (Into the Darkness).

Lekker luchtig
Volgens recensenten speelt is het sterke aan The Year I Started Masturbating dat de film zichzelf niet te serieus neemt. De prent wordt omschreven als 'zoetsappig' en 'luchtig'.

Ook blijkt de film leuke knipogen te bevatten naar andere producties in het genre (waar ook 'Masturbating'-gedeelte uit de titel naar lijkt te verwijzen).

The Year I Started Masturbating is vanaf vrijdag 26 mei op Netflix te streamen.


The Year I Started Masturbating (2022)
Regie: Erika Wasserman | Cast: Katia Winter, Jesper Zuschlag, Henrik Dorsin, e.a.
Hanna is een echte carrièrevrouw. Nu wil ze graag nog een kind voordat het te laat is. Wanneer ze echter vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt door haar vriend, stort haar wereld volledig in. Door deze situatie wordt Hanna gedwongen om haar chaotische leven opnieuw te evalueren. Al snel heeft ze door dat misschien op de verkeerde dingen is gefocust.Een melding ontvangen op de dag dat The Year I Started Masturbating wordt toegevoegd aan de catalogus van Netflix? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair