Verpletterende start voor actiethriller 'The Mother' op Netflix

Verpletterende start voor actiethriller 'The Mother' op Netflix

De film met Jennifer Lopez in de hoofdrol blijkt vooralsnog een groot succes.

De nieuwe actiethriller van Jennifer Lopez scoort erg goed op Netflix. Het is zelfs zo dat The Mother voor het beste openingsweekend van dit jaar voor de streamingsdienst zorgde.

De nieuwe film verscheen vorige week vrijdag op Netflix. Volgens Variety kon The Mother sinds de release rekenen op maar liefst 83,71 kijkuren. In totaal werd de film zo'n 43 miljoen keer aangeklikt.

82 landen
En daar bleef het niet bij. De film is namelijk momenteel in 82 landen de populairste film op Netflix. Waar dit eindigt moet dus nog blijken. Zeker is in ieder geval dat de film vooralsnog een groot succes is.

The Mother volgt een huurmoordenaar die ondergedoken zit voor haar criminele ex-vriend. Daarnaast heeft ze haar dochter jaren eerder al ter adoptie afgestaan. Wanneer haar gewelddadige verleden haar echter inhaalt, wordt ze gedwongen samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden.

Cast
Jennifer Lopez kruipt in de rol van de moeder die haar dochter probeert te redden. Ook acteurs als Joseph Fiennes en Omari Hardwick hebben een rol.



NieuwsFilm

meest populair