Leonardo DiCaprio als seriemoordenaar in trailer 'Killers of the Flower Moon' van Martin Scorsese

Leonardo DiCaprio als seriemoordenaar in trailer 'Killers of the Flower Moon' van Martin Scorsese

De volgende film van Scorsese komt in de bioscoop en op Apple TV+.

Hieronder zie je de eerste trailer voor Killers of the Flower Moon, die later dit jaar in de bioscoop verschijnt, en vrij snel daarna te zien is op Apple TV+. De film is geregisseerd door Martin Scorsese, met en scenario van Eric Roth and Scorsese. De belangrijkste rol is voor Leonardo DiCaprio.

Uiteraard verzamelde Scorsese een flink aantal andere mooie namen voor het misdaadrama, met onder meer Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins en Jillian Dion.

Killers of the Flower Moon
Killers of the Flower Moon is gebaseerd op de geprezen bestseller van schrijver David Grann. De film speelt zich af in het Oklahoma van de jaren 1920 en toont de seriemoord op leden van de olierijke Osage Nation. De reeks wrede misdaden werd bekend als de 'Reign of Terror'.

Het boek van Grann heet Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI, een hele mond vol, en Scorsese mocht maar liefst $200 miljoen besteden aan de verfilming.

Elfde film
Het is alweer de elfde samenwerking tussen Scorsese en De Niro en DiCaprio werkte al zes keer eerder samen met Scorsese.

Overmorgen gaat de film in première tijdens het filmfestival van Cannes en vanaf 6 oktober verschijnt de film in de States op het witte doek. In Nederland is dat vanaf 19 oktober.



NieuwsFilm

meest populair