Cara Delevinge gaf door deze kledingblooper veel meer prijs dan dat het de bedoeling was

Cara Delevinge gaf door deze kledingblooper veel meer prijs dan dat het de bedoeling was

Haar jurkje was al behoorlijk kort, dus naar voren buigen helpt niet echt...

In Hollywood worden er de nodige feestjes gehouden. Ook zijn er behoorlijk wat rode lopers, waar bekendheden op hun best uit willen zien. Het komt echter wel voor dat actrices/modellen soms iets té veel laten zien. Daar weet Cara Delevingne alles vanaf.

Delevingne is voornamelijk bekend als model, maar heeft ook meer dan genoeg werk als actrice. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in blockbusters als Suicide Squad, Valerian and the City of a Thousand Planets en Pan. Op de première van de laatstgenoemde ging het toch verkeerd...

Camera's
Ondanks het feit dat Delevingne geen al te grote rol speelt in de film (ze speelt hierin namelijk een zeemeermin) is ze wel een van de grootste namen van Pan. De actrice deed dan ook haar best om de blockbuster in het zonnetje te zetten, maar liet iets meer zien dan gehoopt.

De schoonheid, die destijds pas 23 jaar oud was, had namelijk een klein zwart jurkje aan, dat haar benen goed liet zien. Op een gegeven moment liep Delevingne langs een paar fans. Toen zij die wilde begroeten en flink voorover ging hangen, liet ze echter ook haar achterwerk zien. Hier maakten enkele geniepige fotografen snel de nodige kiekjes van.

Ongelukje
Een fotograaf stond precies op 'de goede plek' en legde het moment vast. Deze persoon heeft het kiekje waarschijnlijk voor een flinke smak geld kunnen verkopen, want tabloidblaadjes zijn altijd op zoek naar pikante foto's.

Delevingne leek zich er echter niet echt druk om te maken, want zij heeft zich er nooit over uitgelaten. Ondanks het feit dat de Pan-première plaatsnam in 2015, staat de foto nog steeds op het internet. Het kiekje is o.a. hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair