Gerucht: geweldige titel voor volgende 'Star Wars'-film al gelekt

Gerucht: geweldige titel voor volgende 'Star Wars'-film al gelekt

Dit klinkt goed!

Niet alle nieuwe Star Wars-films werden even goed onthaald. De laatste trilogie vonden de nodige filmfanaten maar niks, maar toch komen er de nodige nieuwe films aan. Nu lijkt het erop dat de titel van een van deze blockbusters nu al verklapt is.

De series werden wel (iets) beter onthaald dan de laatste trilogie. Denk bijvoorbeeld maar aan series als The Mandalorian en The Book of Boba Fett. Deze verhalen spelen zich ongeveer 5 jaar na Return of the Jedi af. Zij verkennen de vroege dagen van de New Republic en wat er is gebeurd met het Empire na de dood van Palpatine en Darth Vader.

Nieuw verhaal
In deze series duikt ook Ahsoka Tano op. Zij is op zoek naar Thrawn, de slechte Grand Admiral, die aan het einde van Star Wars Rebels samen met Ezra Bridger verdwijnt. Ahsoka is behoorlijk geliefd en krijgt later dit jaar dan ook haar eigen serie.

Dave Filoni is de regisseur en gaat hierna ook nog eens een film maken. De verwachting is nu dat de show de basis zal leggen voor zijn blockbuster, waarin Thrawn de grote schurk zal spelen. Ook lijkt de titel van de film al bekend: Star Wars: Heir to the Empire.

Betekenis
De betrouwbare bron (SFFGazette.com) kwam al eerste met dit nieuws. De titel is een verwijzing naar het gelijknamige boek van Timothy Zahn, waarin de schurk voor het eerst werd geïntroduceerd. Ook horen de Ahsoka 'Heir to the Empire' zeggen is de onderstaande trailer wanneer ze het over Thrawn heeft.

Het lijkt er dus op dat Thrawn zal proberen de boel te gaan overnemen, maar dit zal uiteindelijk leiden tot de opkomst van de First Order en Supreme Leader Snoke. Hoe dat precies uit zal gaan pakken daar kunnen we voorlopig enkel en alleen over speculeren.



NieuwsFilm

meest populair