Grote Marvel-series op Disney+ krijgen eindelijk een releasedatum

Grote Marvel-series op Disney+ krijgen eindelijk een releasedatum

Ondanks de kwantiteit lijkt Marvel Studios het toch wat rustiger aan te doen dit jaar.

Enkele dagen geleden kwam het naar buiten dat Marvel voor enkele van hun aankomende series voor de streamingdienst Disney+ eindelijk een releasedatum heeft onthuld.

Het gaat hierbij om het langverwachte tweede seizoen van Loki, evenals voor de Hawkeye spin-off serie Echo. Tijdens Disney Upfront afgelopen dinsdag onthulde Kevin Feige voor beide series officieel de releasedatums.

Loki
De eerste aflevering van het tweede seizoen van Loki zal officieel vanaf 6 oktober te streamen zijn, waarna iedere week een nieuwe aflevering verschijnt. Justin Benson en Aaron Moorhead (Moon Knight) verzorgen de regie en scenarioschrijver Eric Martin de scripts.

Het nieuwe seizoen vervolgt het verhaal van de Hiddleston's God of Mischief waar het bij het eerste seizoen eindigde. Naast Tom Hiddleston keren Owen Wilson (Mobius) en Sophia DiMartino (Sylvie) terug in hun rollen, maar ook zal Oscarwinnaar Ke Huy Quan te zien zijn in het tweede seizoen.

Echo
Voor de spin-off serie Echo zullen verrassend genoeg alle afleveringen al één maand later vanaf 29 november te streamen zijn. Het is voor het eerst dat Disney dit binge-model toepast voor een van hun grotere releases.

De limited series vervolgt het verhaal van Maya Lopez (A.K.A. Echo) nadat ze zich in de serie Hawkeye losmaakte van de criminele organisatie van de Kingpin. Buiten Alaqua Cox keert Vincent D'Onofrio terug als Wilson Fisk (Kingpin) en Charlie Cox als Matt Murdock (Daredevil).

Binnenkort
De eerstvolgende Marvel-serie Secret Invasion is vanaf 21 juni te streamen via Disney Plus. Tevens draait Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog altijd in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair