Zo kreeg die grote Hollywood-ster zijn rol 'Fast X'

Zo kreeg die grote Hollywood-ster zijn rol 'Fast X'

Dit had niemand zien aankomen!

Maandenlang werden we getrakteerd op foto's en filmpjes van Fast X, maar nu is de blockbuster dan eindelijk in de bioscoop te zien. Hierin zijn heel wat grote sterren te zien, maar maar weinig mensen hadden verwacht deze acteur te zien.

Mocht je de film nog niet hebben gezien, vermijdt dit artikel dan, want onder de trailer volgen enorme SPOILERS!



In de tiende Fast & Furious-film zitten heel wat grote namen. Natuurlijk zijn er de bekende gezichten zoals o.a. Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson maar ook nieuwkomers als Brie Larson en Jason Momoa.

Laatstgenoemde speelt de grote schurk Dante in de film. Hij overleeft het op het einde en heeft zijn zinnen gezet op niemand minder dan Dwayne Johnsons Hobbs. Tijdens de aftiteling komt er namelijk een korte scene voorbij, waarin Dante Hobbs waarschuwt en zegt achter hem aan te komen.

Verassing
Dit is misschien toch wel de grootste verassing van de film. Diesel liet al eerder weten dat hij Johnson maar wat graag terug wilde zien voor Fast X, maar laatstgenoemde liet weten niks meer met hem te maken willen hebben.

Toch heeft regisseur Louis Leterrier Johnson weten te strikken voor een cameo. Zo zegt de filmmaker: "Er is weer 'vrede', tussen iedereen. Dat is dankzij deze film. Ik kon Dwayne nog niet, maar nam wel contact met hem op. Een paar maanden lang stuurden we elkaar wat berichtjes totdat ik tegen hem zei: "We zouden moeten samenwerken""

Toekomst
Leterrier vervolgt: "Ik zei tegen Dwayne: "Kom eerst eens langs en zie de film. Je moet hem wel goed vinden!" Dwayne vond het geweldig en ik kan me eerlijk gezegd geen 'Fast & Furious'-toekomst voorstellen zonder hem of Gal Gadot".

"Zij hebben deze franchise mee helpen opbouwen. Ja, het is een franchise vol met gave stunts en genoeg entertainment, maar de personages zijn de ziel van de reeks". Het lijkt er dus op dat niet alleen Johnson terug zal keren maar misschien dus zelfs ook Gadot!

NieuwsFilm

meest populair