Ster van 'Moana' weigert terug te keren voor Disney's remake met Dwayne Johnson

Zij denkt dat iemand anders beter geschikt is voor de live-action remake.


In 2016 wist Disney hoge ogen te gooien met de prachtige animatiefilm Moana, maar maar weinig mensen hadden waarschijnlijk verwacht dat het ook een live-action remake zou krijgen. Een iemand keert in ieder geval niet terug.

In de geliefde animatiefilm is Dwayne Johnson te horen als Maui. In april maakte de spierbundel bekend dat de film er een live-action remake aankomt, waarvoor hij terugkeert als Maui, maar hoofdrolspeelster Auli'i Cravalho houdt het hierbij.

De reden
Op haar Instagram-pagina liet zij zelf weten dat zij het stokje over zal dragen aan iemand anders: "Toen ik de rol van Moana wist te bemachtigen op 14-jarige leeftijd heeft dat mijn hele leven veranderd. Het was het begin van mijn carrière, maar ik keer niet terug voor de live-action remake".

"Ik denk dat het cruciaal is dat de personages die gecast worden perfect passen bij het verhaal dat verteld gaat worden. Ik kan niet wachten om te zien wie de nieuwe Moana wordt. Ik ben er trots op dat iemand anders dit prachtige verhaal opnieuw tot leven gaat brengen".

Bekijk haar originele bericht hieronder.NieuwsFilm