Bryan Cranston reageert emotioneel nu Disney+ razendsnel een van zijn films verwijdert

Hier is de acteur niet blij mee...


Disney+ gaat binnenkort veel parels van de streamingdienst verwijderen en zo zal ook The One and Only Ivan het veld moeten ruimen. Daar is acteur en hoofdrolspeler van de film Bryan Cranston helemaal niet blij mee.

De grootschalige productie The One and Only Ivan is een verfilming van het gelijknamige kinderboek van K.A. Applegate. Ivan is een 27-jarige gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Hoe zijn leven in de jungle voorheen was, weet hij niet meer.

Teleurgesteld
In plaats daarvan houdt hij zich bezig met andere dingen en met zijn vrienden Stella (een olifant) en Bob (een zwerfhond). Wanneer Ruby (een babyolifantje dat haar moeder is kwijtgeraakt) bij hen komt wonen begint Ivan zijn woning met andere ogen te zien.

Een bijzonder verhaal gebaseerd op echte gebeurtenissen. Daarom vindt acteur Bryan Cranston het hartstikke jammer dat de film van Disney+ wordt gehaald. Op Instagram laat hij zich uit over het besluit.

Trots
"Ik was erg trots op deze lieve familiefilm", schrijft Cranston. Ook moedigt de acteur iedereen aan om de film nog snel te bekijken voordat deze wordt verwijderd."De echte man die ik speel, adopteerde eigenlijk een babygorilla en voedde hem op in een buitenwijk van de staat Washington. Een waanzinnig waargebeurd verhaal", schrijft Cranston. "Dank aan Disney voor het feit dat ze ons de kans gaven om deze film te maken. (...) Kijk het snel voordat het voor altijd verdwijnt. Ik beloof je dat je blij zult zijn als je het hebt gezien!"

De film is nog even te zien op Disney+.

NieuwsFilm