Alicia Vikander is diep teleurgesteld dat terugkeer als Lara Croft van de baan is

Alicia Vikander is diep teleurgesteld dat terugkeer als Lara Croft van de baan is

De actrice had maar wat graag door willen gaan.

Alicia Vikander is al enige tijd een grote naam in Hollywood. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in o.a. Ex Machina en The Danish Girl, maar ondanks het feit dat ze een ster is, krijgt haar Tomb Raider geen vervolg. Dit vindt ze zelf doodzonde.

Angelina Jolie begon natuurlijk als Lara Croft en speelde het geliefde personage twee keer. Voor Vikander zal het echter bij een enkele keer blijven. Ze was te eerste keer te zien als het personage in 2018 en een lange tijd leek het erop dat er ook gewoon een vervolg zou komen.

Maar toch
Helaas kwam het project nooit echt van de grond. In 2021 werd misschien dan wel regisseuse Misha Green aangetrokken, een jaar later werd bekend gemaakt dat het er niet van zou komen.

De reden hiervoor? Filmstudio MGM gaf niet op tijd aan dat ze er wel mee wilden doorgaan, waardoor ze de rechten inmiddels zijn verloren. Tomb Raider is nu opgepakt door Amazon, die er blijkbaar een serie van willen gaan maken.

Spijt
Vikander vindt het zelf enorm jammer dat het hierbij blijft. Zo zegt ze: "Ik geloofde er echt in en waarom ook niet. Er was een regisseur en een schrijver. Het was altijd al mijn droom om dit personage te kunnen spelen, maar helaas blijft het dus maar bij een enkele keer..."

"Toch smaakt het wel naar meer. Ik mag dan misschien wel niet meer Lara Croft spelen, het was een hele gave ervaring. Ik sta nu ook zeker open voor andere actiefilms. Dus ja, mocht er een goed project langskomen dan heb ik zeker interesse om iets soortgelijks te doen!"

Zie hieronder nog eens een gave scene uit Tomb Raider.



NieuwsFilm

meest populair