Met deze foto's krijgt Yolanthe Cabau je echt helemaal stil

Al jarenlang weet Yolanthe ons te verrassen op Instagram.

Door redactie
De Nederlandse actrice en celeb Yolanthe Cabau weet al jarenlang prachtige foto's van zichzelf te delen op Instagram. Op de social heeft ze ondertussen een fraaie 1,3 miljoen volgers.

Als je de foto's bekijkt dan zie je dat de eerste foto in 2013 werd geplaatst en daarna volgen heel wat foto's van haar gezin, privéleven, werkzame leven en uiteraard van zichzelf. Hieronder drie foto's "uit de oude doos" op de Insta van Yolanthe.

Zwoele foto
Als je door de foto's van Yolanthe op Instagram bladert, dan zie je heel wat foto's van shoots voor vermoedelijk bekende merken. Zo zien we haar de actrice in opvallende lingerie zwoel tegen twee deuren aan leunen. "The ones that love you will never make you wonder..." is haar boodschap.

Zwart body
"Black & White by @martika_avalon 📸" schrijft Yolanthe bij een foto in een zwarte body. De foto werd gemaakt voor het tijdschrift Grazia, waarvoor Yolanthe door de jaren heen wel vaker uitdagender gekleed ging.

Open blouse
Op een derde foto uit de oude doos zien we Yolanthe tegen een boom zitten. Los van haar open blouse heeft ze ook een boodschap: "Dream without fear, love without limits ✨".

NieuwsFilm

meest populair