Jennifer Hoffman krijgt complimenten over uiterlijk: "Laat bloeier"

De BN'er deelt weer eens een prachtig kiekje.

Door redactie
Behoorlijk wat sterren posten maar graag van alles en nog wat op sociale media. De geliefde BN'er Jennifer Hoffman doet hier ook aan mee en post weer eens een mooie kiekje.

Verleden jaar was ze te zien in slechts een enkele serie, namelijk Pottenkijkers. Haar laatste film stamt ook alweer uit 2021. Toen speelde ze moeder Hannah in De Luizenmoeder - De film. Wel zal ze binnenkort te zien zijn in de serie Deep Shit.

Actief
Verder zit de 42-jarige schoonheid sowieso niet stil. Ze is namelijk ook actief als presentatrice. Denk bijvoorbeeld maar aan het geliefde NPO programma 3 op Reis. Wanneer ze eens even niet werkt is ze echter wel nog op sociale media te vinden. Nu is het weer raak.

Hoffman heeft toch meer dan 200.000 volgers, die ze regelmatig trakteert op kiekjes en filmpjes. Ook nu kwam ze weer met een heel mooie foto. Binnen de kortste keren had ze dan ook al duizenden likes te pakken, maar dat is eerlijk gezegd ook wel te begrijpen.

Plaatje
De beeldschone Hoffman heeft een behoorlijk opvallende jurk aan, die niet alleen flink glimt maar ook wel veel inkijk heeft. Toch hebben haar volgers daar geen enkele moeite mee.

Zo staan reacties tussen als: "Wat zie jij er belachelijk mooi uit" en "Laat bloeier wordt alleen maar mooier en sterker succes verzekerd".

Interesse in de spannende foto van Jennifer Hoffman? Klik dan hier!

NieuwsFilm