Moïse Trustfull trekt badjas uit: "spannend om met jullie te delen"

De Nederlandse celeb en semi-actrice in de watten.

Door redactie
Afgelopen jaar dook de Nederlandse celeb Moïse Trustfull weer op voor de camera. Ze speelde in twee producties, op televisie en in een korte film. Vooralsnog is het voor haar fans wel even balen dat er voorlopig geen nieuwe films of series met haar komen.

De IMDb heeft namelijk nog geen nieuwe projecten met de dochter van Quinty Trustfull en Orlando Trustfull in de planning staan. Haar 2022-projecten waren Scrooge Live van MAX Vandaag en de korte film Gnomes van Ruwan Suresh Heggelman.

Eerdere films en series
Moïse speelde volgens de IMDb in elf afleveringen van de soap Goede tijden, slechte tijden, als het personage Celia van Dam. Daarna dook ze op in de film Losers en de tv-series Spangas op Zomervakantie (een aflevering) en Flikken Rotterdam (vijf afleveringen.

Dove
Moïse timmert ook op andere vlakken aan de weg. Zo had ze langere tijd een kledingwinkel in Beverwijk, die in februari dit jaar werd gesloten. Ook op INstagram is ze actief.


De 27 jarige Moïse Trustfull in de badkamer zien? Check de reeks foto's op haar Instagram-pagina.

Via bovenstaande link zie je hoe Moïse model is voor het cosmeticamerk Dove. Dit keer zien we haar - via bovenstaande link - in een gele bikini. "Hi eerste bikini foto van 2023," schrijft ze bij de reeks foto's, met een duidelijk commercieel tintje.

NieuwsFilm