Tom Hanks lijkt hevige ruzie te hebben in Cannes maar wat is er aan de hand?

Zijn vrouw Rita Wilson legt het even uit.

Door redactie
Tom Hanks is al decennia lang een grote naam in Hollywood. Hij was te zien in talloze topfilms, maar ook wanneer hij eens niet acteert wordt er wel over hem gesproken. Het lijkt er namelijk om dat hij soms wel behoorlijk boos kan worden. Is dat nu weer het geval geweest tijdens het Cannes filmfestival?

De acteur, o.a. bekend van pareltjes als Saving Private Ryan en Forrest Gump, was de afgelopen dagen in Cannes. Hier dook hij, samen met zijn vrouw Rita Wilson, op op de rode loper. Toch leek dit niet helemaal vlekkeloos te verlopen...

Foto's
Hanks, die in Cannes was om de première bij te wonen van zijn nieuwste film Asteroid City, lijkt zich namelijk flink op te winden tijdens een gesprek met een van de Cannes medewerkers. Zo staat de acteur behoorlijk dicht op de man en zwaait hij met zijn vinger voor zijn gezicht.

Hiervan werden meerdere kiekjes gemaakt, die al snel de ronde deden op het internet. De nodige mensen zeggen dat Hanks behoorlijk boos lijkt te zijn, maar nu komt zijn vrouw voor hem op. Zij weet namelijk hoe de vork in de steel zit.

Uitleg
Zo zegt Wilson: "Er was veel kabaal en we konden elkaar niet goed horen. Mensen zijn aan het schreeuwen. Tom vraagt hier gewoon: "Sorry, ik hoor je niet! Wat zei je? Waar moeten we naartoe?" Dit is wat hij zich afvroeg. Er is verder helemaal niks aan de hand".

"Maar ja, zulke verhalen verkopen natuurlijk helemaal niet, dus moet er iets spectaculairs gemaakt van worden. Wel goed geprobeerd. Wij hebben het verder geweldig gehad". Oordeel zelf maar met de volgende foto's, die hier te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair