3 topfilms die nu gewoon op SkyShowtime staan

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


SkyShowtime is een van de jongste streamingdiensten in Nederland. FilmTotaal heeft het aanbod van deze dienst vandaag eens doorgenomen en drie goede films voor je uitgezocht.

Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, e.a. | Kijk direct
Sonic wil de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic en zijn nieuwe maatje Tails om hen te stoppen voordat het te laat is.Bros (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Stoller | Cast: Billy Eichner, Luke Macfarlane, Dot-Marie Jones, e.a. | Kijk direct
Bobby, die een succesvolle podcast heeft, gelooft niet meer in de liefde. Dat verandert wanneer hij op een feestje de hunk Aaron ontmoet. Beide mannen voelen zich tot elkaar aangetrokken. Misschien hebben ze dan toch beiden de ware liefde gevonden. Althans dat denken ze. Ze kampen echter met bindingsangst. Bovendien zijn ze alle twee druk bezet.Nope (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Michael Wincott, e.a. | Kijk direct
Paardentrainer OJ Haywood en zijn zus Em wonen op een afgelegen boerderij net buiten Los Angeles. Ze maken verschillende bizarre dingen mee en spotten op een dag een vliegende schotel tussen de wolken. Een griezelige en huiveringwekkende ontdekking, want de vliegende schotel blijkt een bloeddorstige alien te zijn die alles en iedereen op zijn pad opslokt.NieuwsFilm

meest populair