Zo wil je wel met Scarlett Johansson een beschuitje eten

De actrice zag er prachtig uit tijdens het Cannes filmfestival.

Door redactie
Als er een actrice altijd de aandacht weet te trekken dan is het wel Scarlett Johansson. De Amerikaanse ster uit topfilms als Lost In Translation, Marriage Story en Under The Skin deed dat een paar dagen geleden nog tijdens het Cannes Filmfestival.

De in Manhattan, New York City geboren blondine is uiteraard vooral bekend van haar rol als Black Widow in de films van Marvel Studios. Recent liet ze weten nooit meer terug te keren als het personage. Gek is dat niet, aangezien ze in 2021 afscheid van het personage nam met de solofilm Black Widow.

Toekomst
Op de IMDb zien we dat we haar binnenkort kunnen zien Asteroid City van Wes Anderson en dat ze nog eens zes producties in de maak heeft. Zo zal ze te zien zijn in de grote Disney-film Tower of Terror en Nancy Meyers Paris Paramount.

Ook zal ze een stem inspreken in de Transformers[/film]-animatiefilm [i]Transformers One en heeft ze rollen in de titels My Mother's Wedding (drama), Bride (drama) en Project Artemis (romkom).


Prachtig
Op meerdere Insta-fankanalen van Scarlett - ze heeft zelf geen socials - zien we nu foto's en beelden van de actrice in een prachtige jurk. En ja, zo zou je wel een beschuitje met haar willen eten.


Wil je de nu 38 jarige Scarlett Johansson zien? Je vindt de foto's en beelden hier, hier, hier, hier en hier op het Instagram-accounts van fans.


NieuwsFilm

meest populair