Waarom zagen we schurk Sabretooth nooit meer in een Wolverine-film?

Liev Schreibers schurk maakte veel indruk in X-Men Origins: Wolverine.


We zagen Hugh Jackman vele malen opdraven als Wolverine/Logan in de verschillende X-Men films die sinds 2000 verschenen, maar veel andere acteurs zagen we slechts eenmaal opdraven in de franchise.

Een van die acteurs is de getalenteerde
Liev Schreiber. Hij speelde de rol van Sabretooth, Wolverine's aartsvijand, met veel verve, maar dat betekende helaas niet dat hij nogmaals de rol zou spelen.

Schreiber laat zijn tanden zien
Grote reden was waarschijnlijk de gruwelijk slechte ontvangst van de film X-Men Origins: Wolverine, waarin Sabretooth een grote rol speelde.

Volgens Schreiber was het echter zo dat Sabretooth oorspronkelijk een rol zou hebben in Logan, maar dat ging uiteindelijk niet door.

Tegenstrijdige verhalen
Tijdens een recent interview met GQ zei Schreiber er het volgende over:

"Ze hebben me niet gevraagd. Nee, ik bedoel dat ik niet denk dat hij deel uitmaakte van dat verhaal. Ik zou Victor dolgraag willen terugbrengen."In 2017 liet Hugh Jackman echter nog vallen dat hij en regisseur James Mangold hadden gesproken over de terugkeer van Sabretooth:

"Jim en ik hebben het erover gehad. Wat mij betreft was Liev Schreiber het beste onderdeel van X-Men Origins: Wolverine. Ryan Reynolds deed ook alles met het beetje schermtijd die hij had. Uiteindelijk veranderde onze aanpak voor Logan drastisch."


Wolverine gaan we eind volgend jaar overigens weer zien in Deadpool 3.

NieuwsFilm

meest populair