Jennifer Lawrence is overduidelijk dé droomvrouw van iedere man in de film 'No Hard Feelings'

Jennifer Lawrence is overduidelijk dé droomvrouw van iedere man in de film 'No Hard Feelings'

Lawrence straalt in deze nieuwe erotische komedie.

De controversiële coming-of-age-komedie No Hard Feelings krijgt haar tweede trailer. De film, geregiseerd door Gene Stopnitsky heeft Oscar-winnaar Jennifer Lawrence in de hoofdrol.

Lawrence is vooral bekend uit dramafilms zoals the Hunger Games, Silver Linings Playbook en American Hustle, maar nu zal de actrice te zien zijn in een komedie.

Waar gaat de film over?
Maddie staat op het punt om haar ouderlijk huis kwijt te raken. Om wat extra geld te verdienen accepteert ze een opmerkelijke vacature: rijke ouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil 'daten' voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Trailer
De nieuwste trailer voor No Hard Feelings legt de focus op Lawrence haar personage Maddie, die worstelt met geld verdienen. We krijgen ook een eerste blik op de vreemde relatie die Maddie en Percy met elkaar opbouwen. Bekijk de volledige trailer hieronder:



Controversie
Hoewel de film nog niet uit is, hebben nu al veel mensen kritiek gezien het leeftijdsverschil tussen de twee hoofdpersonages. Ondanks de kritiek zijn er ook vele die Lawrence prijzen om een keer een andere kant van haar acteertalenten te laten zien.

Vanaf 22 juni zie je No Hard Feelings in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair